Thursday, 19 November 2020

LE Aquarellista Cookbook

 

 
As we could not have an exhibition this period, the Aquarellistas decided to showcase their watercolours in a book. A heavy, beautiful illustrated recipe book. It has 110 pages with fantastic recipes, mains, starters, desserts and also cocktails! Most of the recipes are personal favourites of the artists. You can count on tasty comfort food and the best paintings!
 
Comme nous ne pouvions pas avoir un exposition à cette période, les Aquarellistes ont décidé de présenter leurs aquarelles dans un livre. Un beau livre de recettes illustré. Il a 110 pages avec des recettes fantastiques, des plats principaux, des entrées, des desserts et aussi des cocktails! La plupart des recettes sont les favoris personnels des artistes. Vous pouvez compter sur des plats réconfortants savoureux et les meilleures aquarelles!
 
 
 
 A small preview of the Aquarellista Cookbook

The book is in high-quality print and spectacular! (Note that I might be slightly biased 😍) with illustrations of all those Talented Watercolour People *)!!

Available in gorgeous hard cover, and in (less heavy) softcover.

Le livre est en impression de haute qualité et spectaculaire! (Notez que je pourrais être légèrement biaisé 😍) avec des illustrations de tous ces Aquarellistes talentueux *) !!

Disponible en superbe couverture rigide et en couverture souple (moins lourde).  

Les recettes sont en français et en anglais!
The recipes are in French and in English!

If you are interested, you can order your copy here. 

Vous pouvez commander votre exemplaire ici.

 *) Agnès McLaughlin, André Imbert, Anna Karin Fast, Bibbi Isaksson, Cari Toller, Carol Fischer, Cathie van der Stel, Celina Schou, Christiane Halsey, Edith Alborni, Guus Zaalberg, Hanneke Kulik, Hélène Pons, Ina Carels, Ingrid Boeye, Judith Veraart, Jutta Agnew, Leonie Smyth, Liz Douglas, Marie-Jo Paris, Marina Kulik, Michele Charlot, Monica Denn, Randi Terkildsen, Sandra Seymour-Dale, Sonya Dueck, Sue Bateman, Sylvie Dargery, Thelma Hiskes



No comments:

Post a comment